Dušené kysané zelí

Kysané zelí je velmi jednoduchá, zdraví prospěšná dobrota, kterou můžete samozřejmě využít i jako přílohu k receptům s drůbežím masem při ketodietě. Recept:• chod: večeře/příloha• počet porcí: pro je

Kysané zelí je velmi jednoduchá, zdraví prospěšná dobrota, kterou můžete samozřejmě využít i jako přílohu k receptům s drůbežím masem při ketodietě.

Recept:
• chod: večeře/příloha
• počet porcí: pro jednu osobu
• celková doba přípravy: 25 minut
• doba tepelné úpravy: 15 minut
• náročnost / obtížnost: snadné
• kuchyně: česká

Suroviny: 

Porce dušeného kysaného zelí pro 1 osobu

  • 150 g
  • kysané zelí
  • ½ cibule
  • kmín
  • sůl
  • ocet

Postup - dušené kysané zelí:

Zelí slijeme, necháme okapat a rozkrájíme. Poté zalijeme vodou, přidáme kmín a dusíme do poloměkka. Dušené kysané zelí poté dochutíme kapkou octa a solí. Nakonec do zelí vmícháme oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli.

Celkem:    
Energie 126 kJ     Sacharidy 5,85 g     Tuky 0,3 g     Bílkoviny 1,05 g

Doporučujeme:

Dušené kysané zelí vám přijde moc obyčejné?
Maximálně kvalitní jídlo, živiny, vitamíny a minerály získáte pomocí keto jídel KetoFit,
určených pro proteinovou keto dietu a rychlé hubnutí. Doba přípravy nezabere více jak 3 minuty.

Inspirujte se příběhy spokojených zákaznic, které už svá přebytečná kila shodily.
Zajímají vás další recepty? Podívejte se zde na kompletní seznam receptů.

Chutnalo vám dušené kysané zelí?
Ohodnoťte náš recept. Děkujeme.