Nízkosacharidový cheesecake borůvkový
Nízkosacharidový cheesecake s unikátním borůvkovým džemem KetoFit je opravdová delikatesa. Navíc jeden kousek cheesecaku obsahuje pouze 3,4 g sacharidů, kvalitní bílkoviny a neobsahuje žádnou mouku.
V článku se dozvíte:
Recept: Low carb borůvkový cheesecake bez mouky
Nízkosacharidový cheesecake s unikátním borůvkovým džemem KetoFit je opravdová delikatesa. Navíc jeden kousek cheesecaku obsahuje pouze 3,4 g sacharidů, kvalitní bílkoviny a neobsahuje žádnou mouku. Vůně tohoto dezertu je díky novému 100% ovocnému džemu dokonalá. S tímto dezertem okouzlíte každou návštěvu.
Recept:
• chod: dezert
• počet porcí: 10
• celková doba přípravy: 20 minut (+vychladnutí v ledničce)
• náročnost / obtížnost: snadné
• kuchyně: KetoFit recept
Suroviny na borůvkový cheesecake:
Suroviny na korpus:
- 2 porce proteinového koktejlu KetoFit
- 3 vejce
- Kypřící prášek 1/3 lžičky
- 1 ks příchutě karamel KetoFit
- Lžíce olivového olej
- 10 g Fit Psyllium
Suroviny na náplň
- 500 g tvarohu
- 2 porce proteinového koktejlu KetoFit
- 3 ks příchutě vanilka KetoFit
- 50 g kokosu
Suroviny na ozdobení
- 200 g borůvkového džemu bez přidaného cukru KetoFit
Postup - borůvkový nízkosacharidový cheesecake
Borůvkový nízkosacharidový cheesecake je velmi snadný na přípravu. Nejprve rozpusťte karamelovou příchuť s trochou vody. V misce smíchejte s ostatními surovinami na korpus kromě olivového oleje. Tím vymažte dortovou formu a zbytek přidejte do těsta. Vyšlehejte do tekutého těsta a dle potřeby přidejte vodu. Vylejte těsto do formy a pečete na 180 stupňů 15 min.
V další misce smíchejte suroviny na náplň. Příchuť vanilka opět rozpustíte s trochou vody, přidáte do náplně a promícháte.
Po vychladnutí korpusu vylijte náplň do formy na korpus a vložte do lednice. Nechejte v lednici cca 2 hodiny až bude náplně tuhá, poté potřete borůvkovým džemem KetoFit. Nechejte v lednici ideálně přes noc nebo dejte do mrazničky. Hotový borůvkový cheesecake rozdělte na 10 ks.
Výživové hodnoty borůvkového cheesecaku:
1 ks
Energie 610 kJ
Sacharidy 3,5 g
Tuky 4 g
Bílkoviny 10 g
Proteinový cheesecake si můžete dopřát ke konci hubnoucí fáze proteinové diety, během stabilizační fáze častěji. Proteinový cheesecake oceníte i při low carb stravování a hodí se i pro sportovce pro doplnění proteinů.
Doporučujeme:
Chutnal vám tento dokonalý nízkosacharidový borůvkový cheesecake? Vyzkoušejte také Panna Cottu, kdo ji ochutnal, říká, že je lepší jak z cukrárny. Najdete ji zde - Panna cotta KetoFit.
Mrkněte také na příběhy spokojených zákaznic, které už svá přebytečná kila shodily.
Zajímají vás další recepty? Podívejte se zde na kompletní seznam receptů.
Vyzkoušeli jste borůvkový cheesecake?
Ohodnoťte náš recept. Děkujeme.