Donuty, u nás přezdívané jako koblihy s dírou, jsou v oblibě po celém světě, ale s šílenou daní rostoucího bříška a přibívajících kil. Pokud ale zvolíte tu naši verzi proteinového low carb donutu, an

Donuty, u nás přezdívané jako koblihy s dírou, jsou v oblibě po celém světě, ale s šílenou daní rostoucího bříška a přibívajících kil. Pokud ale zvolíte tu naši verzi proteinového low carb donutu, ani gram nepřiberete, protože obsahují jen minimálních 5 g sacharidů na porci. Takový donut si můžete dopřát každý den ať už hubnete, sportujete, nebo chcete sladký dezert bez cukru.


Recept:
 chod: dezert
 počet porcí: pro jednu osobu
• celková doba přípravy: 10 minut
• náročnost / obtížnost: snadné
• kuchyně: US / KetoFit recept

Suroviny na proteinové donuty (2 ks): 

Postup, jak připravit proteinový low carb donut

Proteinový low carb donut připravíte za pár minut. Nejprve smíchejte koktejl, psyllium, PDP, skořici a vejce. V trošce vody nechejte rozpustit vanilkovou příchuť a přidejte do těsta. Nastrouhejte 8 g tyčinky a nalijte do formy. Pečete na 180 stupňů do zlatova. Po vytažení potřete ghí a nastrouhejte zbylou tyčinku. Fantazie se meze nekladou, proto můžete k proteinovému donutu přidat i tvaroh či zakysanou smetanu.

Výživové hodnoty proteinového donutu:

Energie 1 075 kJ 
Sacharidy 5 g
Tuky 9 g
Bílkoviny 25 g 


Proteinové low carb donuty si můžete dopřát během hubnoucí fáze proteinové diety (během stabilizační fáze častěji). Protejnové donuty oceníte i při low carb stravování a hodí se i pro sportovce pro doplnění proteinů.

proteinový donut low carb

Doporučujeme:

Pokud máte rádi sladké a proteinový donut vás okouzlil, vyzkoušeljte ještě nízkosacharidovou Panna Cottu? Lidé říkají, že je lepší jak z cukrárny. Najdete ji zde - Panna cotta KetoFit.

Mrkněte také na příběhy spokojených zákaznic, které už svá přebytečná kila shodily.
Zajímají vás další recepty? Podívejte se zde na kompletní seznam receptů.

recepty KetoFit
Příběhy a inspirace KetoFit

Chutnaly vám proteinové donuty?
Ohodnoťte náš recept. Děkujeme.