Recept: Dietní restovaná zelenina na pánvi
Tohle krásné pestré jídlo potěší nejen váše chuťové buňky, ale i oči. Restovaná zelenina s houbami je skvělá při ketodietě, ať jako příloha, nebo hlavní jídlo. Čerstvou zeleninu můžete nahradit kvalitní mraženou směsí.
Recept:
• chod: oběd, příloha
• počet porcí: pro jednu osobu
• celková doba přípravy: 30 minut
• doba tepelné úpravy: 15 minut
• náročnost / obtížnost: snadné
• kuchyně: mezinárodní
Suroviny:
Porce restované zeleniny pro 1 osobu
- 50 g zelené papriky
- 50 g cukety
- 25 g čerstvých žampionů/hlívy ústřičné
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 lžíce balzamikového octa
- 1 lžička řepkového/olivového oleje
- sůl
- pepř
Restovaná zelenina - postup:
Cuketu, žampiony a česnek pokrájíme na plátky. Cibuli a papriku na proužky. Na pánvi rozehřejeme řepkový olej, přidáme zeleninu, zakápneme ji octem, mírně osolíme, opepříme a za stálého míchání opékáme až začne restovaná zelenina měknout.
Výživové hodnoty:
Celkem:
Energie 428 kJ Sacharidy 9,2 g Tuky 5,4 g Bílkoviny 3,5 g
Doporučujeme:
Nechce se vám připravovat restovaná zelenina? Plnohodnotně nahradit v rámci ketodiety ji můžete třeba některým z proteinových koktejlů KetoFit. Hubnutí s nimi jde snadno a rychle!
Mrkněte také na příběhy spokojených zákaznic, které už svá přebytečná kila shodily.
Zajímají vás další recepty? Podívejte se zde na kompletní seznam receptů.
Chutnala vám restovaná zelenina?
Ohodnoťte náš recept. Děkujeme.

Odborný tým se zaměřením na ryhlé hubnutí
Vyberte si další témata
Doporučujeme podobné články
Nejčtenější články
Neváhejte začít nový štíhlejší život
Přes 100 000 proměn v ČR a SR. Inspirujte se ženami, které už dosáhly své vysněné váhy.
Hýčkejte se těmi nejlepšími jídly
Pravá česká chuť
Speciálně pro ženy
Extra účinek při hubnutí
Zlepšují pleť, vlasy a nehty
