Recept: Dietní zeleninové lečo
Zeleninové lečo je ideální pokrm letních dnů. Čerstvých rajčat a paprik z lokálních zdrojů je všude plno a takové suroviny dodají leču nejlepší chuť. Jdeme na to!
Recept:
• chod: oběd, večeře
• počet porcí: pro jednu osobu
• celková doba přípravy: 30 minut
• doba tepelné úpravy: 15 minut
• náročnost / obtížnost: snadné
• kuchyně: maďarská
Suroviny:
Porce leča pro 2 osoby
- 100 g cuketa
- 1 červená paprika (80 g)
- menší rajče (50 g)
- 2 slepičí bílky
- chilli paprička čerstvá
- sladidlo - stevie
- sůl
- pepř
Postup - lečo:
Nakrájíme cuketu, papriku a 1 rajče na kostičky. Dáme vařit na sucho s 1 dcl vody, osolíme, opepříme, chvíli podusíme, aby pustilo šťávu. Zalijeme rozšlehaným vejcem. Necháme lečo vychladnout a velmi slabě přisladíme malou špetkou stévie.
Celkem:
Energie 153,3 kJ Sacharidy 4,8 g Tuky 0,42 g Bílkoviny 5,4 g
Doporučujeme:
Mátě chuť na něco zajímavějšího, než je lečo?
Stejně dobré jídlo, plné vyvážených živin, vitamínů a minerálů vám dodá některé z keto jídel KetoFit s minimální dobou přípravy. Vyzkoušejte třeba proteinové koktejly pro rychlé hubnutí.
Mrkněte také na příběhy spokojených zákaznic, které už svá přebytečná kila shodily.
Zajímají vás další recepty? Podívejte se zde na kompletní seznam receptů.
Chutnalo vám lečo?
Ohodnoťte náš recept. Děkujeme!
Vyberte si další témata
Doporučujeme podobné články
Nejčtenější články
Neváhejte začít nový štíhlejší život
Přes 100 000 proměn v ČR a SR. Inspirujte se ženami, které už dosáhly své vysněné váhy.
Hýčkejte se těmi nejlepšími jídly
Pravá česká chuť
Speciálně pro ženy
Extra účinek při hubnutí
Zlepšují pleť, vlasy a nehty
